Verzenden en retouren - Volvo Klassiekers
Valkseweg 104C 3771 SH Barneveld

Voorraad

Wij hebben ruim 4500 Volvo-onderdelen en 500 Saab-onderdelen op voorraad. Mocht u op zoek zijn naar een speciaal onderdeel, maar het niet kunnen vinden in onze webshop, neem dan contact met ons op. Indien het nieuw leverbaar is, kunnen wij het speciaal voor u bestellen.

Naast onze webshop hebben wij een garage gespecialiseerd in het onderhoud van klassieke Volvo’s. U kunt dan ook bij ons terecht voor advies omtrent onderdelen en/of onderhoud. Dit betekent ook dat wij gebruik maken van ons eigen assortiment om voertuigen te repareren. Klanten zijn welkom in onze winkel om onderdelen op te halen. Dit kan wanneer onderdelen vooraf besteld zijn, maar ook zonder afspraak.

Om deze reden kan het voorkomen dat een onderdeel ondanks we onze voorraad zorgvuldig bijhouden niet meer voorradig is. In dat geval is het vaak al besteld en verwachten wij de nieuwe voorraad in de komende 1 of 2 werkdagen.

 

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling dezelfde dag wanneer deze voor 16:00 geplaatst is, mits alles voorradig is. Zoals in bovenstaand artikel uitgelegd kan het voorkomen dat er een onderdeel niet (voldoende) voorradig is. Als dit het geval is zullen wij uw bestelling verzenden zodra alles compleet is. Wij streven naar een levertijd van 1-2 werkdagen. Verzendkosten binnen NL bedragen € 7,95*. Voor andere landen worden de verzendkosten berekend tijdens het afrekenen.

*Toeslagen zijn mogelijk bij extra grote of zware producten.

Wij verzenden bestellingen met DPD, DHL en/of PostNL. Zij streven ernaar om uw pakket de volgende dag nadat wij het pakket aangeboden hebben, te bezorgen. Echter hebben zij soms ook met tegenslagen te maken. Om de status van uw pakket te volgen verwijzen wij u naar de track and trace die u via de mail van ons ontvangt. Mochten er na het inzien van de track and trace nog vragen zijn, kunt u die stellen via webshop@volvo-klassiekers.nl

Voor internationale zendingen maken wij gebruik van DPD en incidenteel DHL. De levertermijn is dan ook afhankelijk van het land van bestemming. Voor meer verzendinformatie verwijzen wij naar de track and trace die u via e-mail ontvangt.

Ruilen en retouren

Wij streven er naar om zo transparant mogelijk te zijn in de artikelen die we aanbieden, maar ook onze service er omheen. Ondanks alles kan het zo zijn dat een artikel wellicht niet helemaal aan uw verwachten voldoet. In dat geval kunt u uw bestelling, of een deel daarvan retour sturen.

Wij willen daarbij wel aangeven dat wij geen Zalando, Bol.com of andere grote webwinkel zijn. Het is niet de bedoeling dat er te pas en te onpas artikelen heen en weer gestuurd worden. Maar in alle redelijkheid is er een hoop mogelijk.

 

Voorwaarden retourneren

Tot 14 dagen na ontvangst heeft u de mogelijkheid de zending retour te melden. Daarna heeft u 14 dagen om het product retour te sturen. Terugbetaling zal binnen 14 dagen plaatsvinden.

In geval van garantie kunt u het artikel kosteloos terug sturen. Dit is echter alleen mogelijk wanneer u vooraf aangeeft dat u een artikel retour wil sturen. Wij sturen u dan een retourlabel waar u gebruik van dient te maken.

Wanneer u geen gebruik maakt van ons retourlabel, zijn wij niet in de gelegenheid u deze kosten te vergoeden, ook wanneer u wel recht heeft op een vergoeding.

Mocht u om andere reden het artikel retour sturen, dient u zelf zorg te dragen voor de te maken kosten.

Om in aanmerking te komen voor een restitutie van (een deel van) het aankoopbedrag of ruilen van het product, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking retour geleverd te worden, inclusief retourformulier. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigds zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De waardering van allesvooruwvolvo.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 561 reviews.